KVÄLLSJOGG 6KM

Nyss tog jag och Leppe och Bounce en kvällsjogg på nästan 6km. Så skönt! De var kopplade i sina selar men drog inget, och så hade jag ett bälte och dubbellina från Åre Hundsport SUNDRO <—länk.
B har en sele från Nonstop och Leppe har en från Björkis. Jag tycker det är så skönt att jogga men det är så tråkigt att göra det själv, så då har jag införskaffat fina och bra grejer så att jag kan jogga obehindrat och inte behöva hålla i deras koppel. De ligger och sover så gott framför tvn nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s