TO BE CONTINUED…

Idag ska jag och syrran ut i regnet och träna lite grann. Hade tänkt köra med tunneln för att ha ett hinder med som inte är ett hopphinder. Så det blir den och två hinder idag. Ska träna lite kontaksökande och jag ska träna på mitt kroppspråk. Har en bra övning som jag ska visa sen.
I helgen ska jag även försöka bygga mig ett länghoppshinder enligt regelverket med mått osv och snart även ett däck. Sen är det dags att börja med slalomträningen då det är det svåraste! Är det någon som har tips på hur man lägger upp det från början för att ha så bra förutsättningar som möjligt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s