DAGENS TRÄNING

En liten bildbomb från träningen, man ser att Leppe hade fullt upp med den nya miljön då det blev bara ca 4 lyckade hopp av 15. B fick träna med både godis och en leksaksträbit, fast han blir såååå peppad med leksaken. Idag tränades det på slalom och längdhopp. Vi hittade en lastpall som blev utmärkt så vi skippade kombinationsträningen. Körde väldigt kort träning idag också eftersom B blev så distraherad av fåren men eftersom jag vill kunna valla med honom så vill jag inte ”skälla” på han när han står och kollar på fåren istället för att hoppa över pinnar med mig. Hindren är egenhändigt gjorda av gamla häststolpar.

2 reaktioner på ”DAGENS TRÄNING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s