WUBBA KONG

Nu när det är så jäkla varmt kan man ju inte pressa hundarna så mycket fysiskt så de får sin motion. Så jag tänkte få B att gilla vatten mer än han gör nu (han tycker det är äckligt, ÄCKLIGT!) Så jag köpte en gul Wubba Kong Water på tasseborg i samband med det månatliga hundmatsköpet. Gick ner sjön och började peppa upp honom med lite dragkamp. Och sedan kastade jag den lite i vattnet och lite längre för varje gång. Jag kan ju säga att det slutade med att han kastade sig ut och simmade efter den flytande gula leksaken. Den här Wubba Kong Water får 5 av 5 poäng av mig! Håller för hård kamplek, går att knyta på cykeln och syns bra i vattnet. Kostar ca 180kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s