ETTÅRSSPRUTAN

Här är B på jobbet idag. Jag jobbar inom psykiatrin på sjukhuset och är på återhämtningsenheten som ligger i en stor 3 plansvilla. Och källaren är nämligen hundvåningen. Där man får ta med sin hund och placera den ensam eller med de andra. Bs ”kontor” är tillfälligt i snickerummet då hans andra ”kollega” Becky löper. Imorgon börjar jag och B inte förns kl12 så då ska lillen få sin 1årsspruta. Får se vad han tycker om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s