IGÅRKVÄLL

Igårkväll efter respektive jobb satte jag, B, rarko och Tove i bilen och körde till Andersön. Hade aldrig vart där förut. Hundarna hade ”bara” fått en promenad på 4km tidigare på dagen så jag tänkte att de skulle få hänga med och springa lösa där. Vi satte oss och mumsade på medtaget gofika och hundarna (mestadels B) gick omkring och plaskade i vattnet, samlade på pinnar och hoppade över omkullblåsta träd, Rarko däremot satt mest och tiggde och frös fast fick nåt litet ryck emmellanåt då han också började samla pinnar haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s