AGILITYFILMER

 
 

Här är 2 av mina 4 filmer från igårkväll. Tycker det är så mycket roligare att titta på film än bild när det handlar om agility. Här kör vi tunnel och däck. Han har lite svårt med däcket men när han lugnar ner sig(som han gjort i det här klippet) tar han det klockrent och fint. Vet nån vilken höjd däcket ska vara på för en largehund? Det här känns lite lågt tycker jag nämligen.

3 reaktioner på ”AGILITYFILMER

  1. Ludentass på vovve ;D skriver:

    Vi har ett sånt där däck på vår klubb (ser då ut som ett sådant!), och det är bara att lossa några splintar och vända på däcket så har du largehöjden 🙂 Det han hoppar nu är small/medium och har du otur så kan han slå ryggen!

  2. Åsa o toktassarna skriver:

    Det ser ut som att ni har ett sånt däck där man lyfter på en spärr uppepå ramen och sen bara vänder hela ramen. Då blir däcket högre. Det ska vara 80 cm upp till MITTEN av däcket för largehundarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s