PISSERIRANSONERING

Nu har jag bestämt mig för att börja låta B pissa på gården innan vi går ut på promenaden och på gården innan vi går in och alltså ha NOLLTOLERANS för en massa skvättande under promenaden. Men när han sen är lös eller så så får han självfallet göra som han vill. Har hört av en del som säger att deras hundar även blir mindre stressade generellt och under promenaden och vid hundmöten när de inte får gå och tänka på att hitta nya piss-ställen. Så det provar vi, för det är rätt störande att han ska fram till varje stolpe, pinne, husknut, brevlåda och buske under en promenad. Tillslut står han och lyfter utan att det ens kommer kiss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s