TIPS PÅ LEKSAKER?

Nu har jag varit på jakt efter bra leksaker länge, som man kan ha inomhus och som INTE går att bita sönder och därmed bli livsfarliga. Jag har nästan provat allt med B. Knutar som den längst ner är bara att glömma, dom knyter han upp och gör minipartiklar av. Samt de flesta plastsaker blir söndertuggade tillslut. Har ni några bra tips? Skicka gärna med länk om ni kan!

2 reaktioner på ”TIPS PÅ LEKSAKER?

  1. Agilitybloggen - Tova & Bounce skriver:

    Okej jo den bet han av fort tyvärr. Vad skönt, min har bitit sönder de flesta bollar och så så jag vågar inte ge han leksaker som jag inte vet håller. Räcker med att man går på toa så kan en hund i värsta fall fått nåt i halsen. Jag vill att han ska kunna leka lite för han kan jollra på i timmar nästan, och leker helt själv och så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s