BLONDINBELLAS HUND?

Jahopp, hon skulle visst skaffa hund ändå. Jag hoppas(till de elaka kommenttorernas förvåning) att hon vet vad hon gör. Jag tror hon har mer kunnigt folk runt sig än vad många tror. Och är det en skysst uppfödare så står de till förfogande för rådgivning under hela hundens liv. Jag väntar med spänning på hur det hela kommer arta sig. Jag tror dock inte det kommer bli så lätt som hon verkar tro att sluta äta ute ofta och resa bort. Men å andra sidan har hon ALLTID en vän nu, hon behöver inte möta upp valpen för ett glas vin eller en weekend nånstans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s