SPÅRSTJÄRNAN BOUNCE

Idag fick B prova personspår för första gången. Jag hade 2 timmar innan gått från en väg(där jag gnuggade fötterna och händerna i backen) ca 50 meter in i skogen och snitslat i träden så jag visste var jag gått, och sedan placerat hans leksak i slutet. Jag fick hjälp och råd av min snälla farmor så allt gick superbra! B fattade på en gång att nu var det fullt fokus som gällde. Han kom av spåret en gån och gick då tillbaka och nosade jättenoga innan han fortsatte på rätt spår igen. Jag blir ju bara stoltare för varje grej vi gör. Snacka om att jag valde helt rätt hund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s