LILLA B ÄR SJUK…

Ja han blir alltid ”sjuk” när jag är sjuk/sängliggandes. Då ska han sova bredvid sängen(annars sover han i sin bädd i vardagsrummet) och går i mina hälar överallt. Går jag på toa, ja då följer han med och rullar ihop sig på vår minimala badrumsmatta. Går jag och ska ta nåt i köket, ja då lägger han sig på fötterna där. Och gå ut och göra ifrån sig? Det finns inte på kartan, idag gick han ut efter att ha sovit i 14 timmar. Undrar om han känner på sig att jag mår dåligt(feber och halsfluss) och vill hålla koll på mig? Han är iaf väldigt söt. Här är en gammal bild från vår kvällsprommis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s