SPÅRADE FISKARE IGÅR…

Igår tog jag Isa och B med mig och gick till en sjö där jag visste att bror och killen fiskade. Jag satte på B spårsele + lina och försökte få hundarna att leta reda på mina fiskare 🙂
B jobbade på bra men hade lite mycket spring i benen(se bilden haha) och Isa jagade Bs linstump mer än hon luktade. Men vi hittade dom iaf och fick se på när de drog upp några fiskar. Isa roade sig med att dyka ner i vattnet och plocka upp pinnar och vakta fiskar, medan B sprang runt och inte fastnade på bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s