VATTENHUNDEN BOUNCE

 Idag var det jättevarmt ute så det blev ingen agility idag heller 😦 Så då tog jag och B med oss Wubba och cyklade ner till sjön där han fick leka loss. Nu är han inte det minsta brydd på vattnet, kastar sig i och leker själv i vattnet med Wubba. Hans nya favorit är att doppa sig, sen springa till mig och ruska på sig SAMTIDIGT som han håller i Wubba så att dom smiskar sönder mina smalben. Nu ligger han och Rarko utslagna på golvet, imorgon får dom inte följa med på jobbet, ska jobba på en skola mellan 06-18 så då får de vara med husse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s