AGILITYTRÄNING – FILM

Idag åkte vi till klubben redan vid 16, då vi slutade tidigare jag och B om vi gjorde ett hembesök hos en patient, och jag vet inte om B eller patienten tyckte det var roligast 🙂 På klubben gick träningen superbra, B har genom min vattenterapi börjat älska vatten, springer ner i ån vid klubben och doppar sig och dricker, perfekt nu när det är så varmt. Vi tränade skickningar, både på tunnel och däck. Däcket har nog aldrig suttit såhär bra i hans huvud, nu känns det som vi har klarat av den till 100%.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s