MIDSOMMARAFTON

Glad midsommar på er! Idag jobbar jag och hundarna som personliga assistenter mellan 09-18. De ligger ute och solar på gräsmattan och jag käkat mellis just nu. Vad det blir för hundlig aktivitet sedan vet jag faktiskt inte. Agility ska vi inte träna igen förrän på måndag, de ska få en liten paus. Så antingen blir det en löprund för mig och B eller så går vi till parken så får han springa av sig och leka med sina leksaker, kanske leker lite kurragömma med dom 🙂 här är två bilder på mina små näckar i bäcken vid hundklubben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s