AGILITYTRÄNING!

 Ser ut som att jag ska tippa…

Tycker den här bilden var så fin på oss.

Mycket lyckad träning fast det var så jäkla varmt. Lärde B lite kommandon nu, satte ett hopp och tunnel bredvid varann och sade bara hopp eller tunnel och tittade mot hindrena. Det fixade ju han utan problem 🙂 Film kommer på det.

3 reaktioner på ”AGILITYTRÄNING!

  1. Agilitybloggen - Tova & Bounce skriver:

    det är så underbart! Vi har 5 min med bil bara! Och så slutar jag ofta 15 så vi har ofta en hel timme själva innan folk börjar komma för att träna. Men du är ju grym på lydnad istället 🙂 Det behöver man ju inte så mycket för att träna 🙂

  2. Dessi & Teddie :) skriver:

    Tja, fast känner inte riktigt lusten att satsa på lydnaden längre ;D Vi har heller inte de bästa förutsättningarna här i vår lilla stad att komma långt, funderar på att bara köra lydnaden vid sidan om när jag gått denna kurs/träningsgrupp klart och satsa ordentligt på freestyle och försöka få fram att man skall börja ordna freestyletävlingar här i Finland också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s