LITEN TRÄNINGSBILDBOMB

 Tungan rätt i mun…

 WROOOOM!…

Ikväll åkte vi till klubben och körde en snabbis på bara 15 minuter. Jag hade världens huvudvärk så det blev ingen ”träning” utan vi bara for runt lite sporadiskt på det som stog framme. Men imorgon blir det sista träningen på ett bra tag så då ska vi få nåt att bita i, nån som har nå tips på bra övning jag kan göra? 🙂

En reaktion på ”LITEN TRÄNINGSBILDBOMB

  1. amlab skriver:

    Oh vilken fart! Jag funderar på att börja träna agility med min lillkille också, men väntar på att han ska fylla året. Vad roligt det ser ut! Påminner mig om när jag var barn och vi lekte hästhoppning och byggde banor ute på ängen. Satan vad kul det var. Det ser jätteroligt ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s