TRÄNINGSFILM

Här är en liten film från gårdagens träning. Väldigt sporadiskt och mest bara för att hitta på nåt med hundarna. Tack LudenTass för de bra tipset med att ta balansbommen sakta och noga i början(vi tog de första gångerna i koppel), det verkar gå bra det.

4 reaktioner på ”TRÄNINGSFILM

  1. Åsa o toktassarna skriver:

    Du får säga till om du inte vill att jag tipsar, men jag skulle nog försöka räta upp mig lite när jag springer. Du springer lite dubbelvikt och det kommer lixom att gå undan med den där hunden, du har inte tid att vara så böjd, du måste springa allt du har!

  2. ludentass skriver:

    No probs! Som sagt så kommer det inte vara några problem att få upp farten igen när han har lärt sig upp och nedgångarna! :)Och jag håller med Åsa o toktassarna, försök springa lite rakare, det ser ut som att du har en small-hund ;P Näe men jag lovar att B kommer gå foooort sen när han har lärt sig allt och då måste du verkligen springa på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s