LILLA SLÄKTEN B

Igår var jag upp till farmor och hälsade på. För er som inte vet det så är min Bounce därifrån. Och på de här bilderna är hans mamma Kira och syster Bella. Hans mamma är den som har lite för kort överläpp(visar gaddarna) samt lite ljusare i teckningen(översta bilden till vänster). Hans syster Bells är den mindre som ser lite ut som en kosrning mellan tasmansk djävul och ekorre på sista bilden(till höger) samt har mörkare teckning. Här poserar de fint för lite godis. För som som provat vet nog hur svårt det är att få med 2 kelpies på samma bild där BÅDA sitter still.

2 reaktioner på ”LILLA SLÄKTEN B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s