JOBB PÅ SVANSJÖKLÄPPEN

Lilla B racear runt på svansjökläppen.

Jag fick i uppdrag att gå upp och dokumentera renbetet som inte finns. Så då passade jag på att ta med mig B och Isa(som fick dra mig upp) och B gasade omkring med klövjeväskan på, hade inget i den men tycker det är bra att vänja honom vid att ha den och koppla ihop den med att ha kul. B vart helt bananas när han fick se snö igen och åkte runt som en liten utter. han var väldigt nöjd när vi rullade hemåt.

2 reaktioner på ”JOBB PÅ SVANSJÖKLÄPPEN

  1. eM skriver:

    Så var min schnauzer när vi åkte till fjällen nu i juni och han såg snön igen – helt galen. Svårt att ta sig upp med packningen på ryggen när man samtidigt har en galen schnauzer som kastar sig till höger och vänster och ska dra åt fel håll hela tiden samtidigt som han sitter i midjebältet ;-)Hälsningar från Emilia och Strike 🙂 Besöker din blogg ganska regelbundet, förresten.www.emiliagalotti84.blogspot.se

  2. Agilitybloggen - Tova & Bounce skriver:

    eM: Vad härligt ändå när man får se hundarna uttrycka sådan gläjde över lite snö. Fast lite jobbigt ät det när man stter som en liten vante i andra änden ;)tack så mycket! Vad glad jag blir!! Är inne på din ofta med, men är sämst på att kommentera.Hoppas få se dg mer här! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s