MÅNGA IDEER OCH LITE TID…

I onsdags så åkte jag, Ludde och hundarna ut med färjan till Norderön. Vi letade efter en bra badplats för mig och B. Tillslut stannade vi vid någon vikingabåt(syns i bakgrunden) och lekte lite.Både han och jag njuter av att få leka av oss i vattnet när det är över 25grader och sol. Idag har vi tränat agility på klubben(bilder och filmer kommer ikväll) innan det blev för varmt och nu sitter vi och funderar på att åka iväg till någon badplats då det börjar gassa som bara den ute. Vad ska ni hitta på idag?

2 reaktioner på ”MÅNGA IDEER OCH LITE TID…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s