DAGENS AKTIVERING

Gamla bilder.
Idag är det onsdag vilket betyder vilodag för mig och hundarna! Så vi tar bara en härlig promenad i skogen uppe vid skidstadion, är det fint väder så tar jag nog lite kort. Sedan blir det middag med en vän och tidigt i säng.

En reaktion på ”DAGENS AKTIVERING

  1. eM skriver:

    Hej Tova!Har sett dina kommentarer under inlägget med kylvästen. Vill du ha den kan jag posta den till dig (bor i Stockholm så det är lite långt att leverera den personligen).Men varnar så att du inte gör samma misstaget som jag – centimeterna på längden gör skillnad i den! Det är just det som är vårt problem med den – den är för kort.Är du ändå intresserad, mejla mig gärna på emilia.oestlund@gmail.com så kan vi prata detaljer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s