LYCKAD SLALOM FILM!

Idag satte vi den! Jag satte tillomed pinnarna lite närmare varann för att verkligen köra allt eller inget, hade supergoda godiset, peppen och skickade honom igenom slalomen 2 GGR!!!! direkt efter varann!!! Jag blev så lycklig och paff när han bara gjorde det…som om han aldrig gjort annat. Thank you lord I have regained my hope in agility!
Tror att HUMLESPUNK fick mig att prova en gång till(jag är rätt envis) och det lönade sig! Nu blir det till att planera slalomträningen väl och sällan samt träna ingångar och utgångar(inte hoppa över pinnar). Ska i så god mån det går inte korta ner antalet pinnar, tror han bara blir förvirrad då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s