UNDERBAR AHA-UPPLEVELSE!

Idag skedde något otroligt! Var ut i regnuppehållet och tänkte hitta på nåt med B, blev att jag satte upp slalomen som vi inte kört på nästan 3 veckor. Då satte jag dom nära, hade bara 10cm(ni ser min fot) brett, och skickade iväg honom; OCH HAN SATTE HELA SLAOMEN MED FART! Han snirklade sig igenom hela utan att fuska iväg när det blev för trixigt! Nu ska vi smälta detta ett tag innan vi är på´t igen. Han är nog en sån hund som måste smälta saker han lär sig för såhär bra trodde jag aldrig det skulle gå det här århundradet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s