FLEXBERTAR

 Redo för kvällspromenaden…

Köpte nya västar igår då B som jag skrev tidigare rev sönder sin på tisdagens fjälltur. Dom här två kommer från ClasOhlsson och kostade bara 29 kr styck dock var passformen fram inte såååå bra, menmen. Men jag måste köpa ett bra ”blink”-halsband till B när jag har han lös ute på kvällen så jag ser var han är. Någon som har tips på bra blink-halsband?

En reaktion på ”FLEXBERTAR

  1. Hannah skriver:

    Jag har inget blinkhalsband men en blinkgrej som man kan fästa i halsbandet. Köpte den i vår djuraffär vi har här i stan. Är toppen nöjd, den både blinkar och har reflex. Den ser ut som en tass ungefär. Testade att ha en reflexväst på min hund förra året. Nu vet jag vart uttrycket skämmas som en hund kommer ifrån haha. Han gick och gömde sig bakom soffan och vägrade följa med. Men så fort västen va av så va han lika glad som vanlig 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s