HJORTRONTUR 2

I tisdags gick jag och Anna upp till drommen och myrarna där för att finna lite bär. B var med och for runt som han brukar. Han hade västen på sig(är ju älgjakt) och sprang omkring, vips så kommer han ut UTAN västdelen utan har bara halsdelen kvar, jaja så kan det gå! Vi var ute ca 4-5 timmar så han somnade som en stock när vi kom till bilen igen. B tyckte iaf det var lika underbart som vi, strålande sol och inga andra stötte vi på heller(jo, 2 älghundar som drev en älg vi inte såg). Det är sånnahär dagar man minns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s