GÅRKVÄLLENS JOGGINGRUNDA

 Full fart.

Isa är peppad och B är mörkrädd och tittar skeptiskt in i mörkret.

Jag och de två fartdårarna tog oss runt en joggingrunda på lite mer än 5km. Så skönt men det hann bli rätt mörkt innan vi var vid bilen igen. Jag har funnit ett superbra ”blink”halsband, ett från DOGMAN <—länk.
Kan bara yttra mig positivt om det, finns två lägen; helt lysande orange eller blinkande. Men man kan även ha det avslaget och som vanligt halsband då det är reflexer runt hela och en metallring att fästa kopplet i. Jag själv fick låna faderns supermega-pannlampa som lyste upp hela skogen, det var riktigt bra(fast för 7000 ska man få en jävligt bra pannlampa) så den lär vi låna igen nu till vinterns skidturer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s