SVAR PÅ FRÅGA

Hej! Vad roligt med en agilityblogg – letar för fullt efter hundinriktade bloggar utan större resultat… jaja 😉 En liten fråga, hur gör du bilder som ovan? Alla banskisser osv görs med samma grej men har liksom aldrig förstått var, hur och med vilket program de görs i. Tacksam för svar 😀 / Jackie (blogg)
Svar: Jag gör dem i Clean Run Course Designer. Finns att ladda ner i en 30dagars gratisversion HÄR och är det mest använda programmet. Jag varnar dig dock; när du väl börjat kan du inte sluta 🙂 Hoppas det var till någon hjälp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s