En reaktion på ”ISA HAR TUNGT HUVUD

  1. Fröken Josefine skriver:

    Så söt! :)Jag tänkte ställa en fråga för att se om du kanske kunde hjälpa mig. Jag har en hund på 11 månader, hon är en blandras med raserna flat, labe och siberian husky. Vi är ute och motionerar om dagarna, går hundkurs (allmänlydnad) och träna vardagslydnad hemma. Men det är ett problem vi har och det är att hon skäller så mycket.. På allt och på inget. När någon ringer på dörren, ibland när jag och sambo bara pratar, när hon hör ljud och när det inte finns några ljud att höra (typ, haha). Hon skäller om jag lämnar henne själv hemma eller i bilen en stund, ja jag tror du fattar. Vad ska jag göra åt detta skällande? Håller på att bli galen.. Tack på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s