HUNDSKOR

Non-stop och Ruffwears hundskor

Ja, jag är ute efter ett par(4st) hundskor som jag kan ha när jag både springer med hundarna, drar med isa på vintern och sommaren(på grus & asfalt) och för att ha med när man är till fjälls och olyckan är framme och man måste ha bandage på hundens tass, MEN ÄVEN FÖR ATT FOLK I DEN HÄR STAN HAR EN FÖRKÄRLEK FÖR ATT KROSSA SINA GLASFLASKOR EFTER DE DRUCKIT UR DEM! Jag blir så trött på det och det ligger krossat glas så gott som överallt och man kan knappt ta sig fram på trottoarerna. Så nu lär ju B bli jättesur på mig men hellre det än att han får upp massa glasflisor/bitar mellan tassarna. Nån som provat hundskor/strumpor? Hur vänjer man hunden vid det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s