AGILITY IMORGON

Bilder från i somras…
Imorgon förmiddag ska jag och B släpa oss till hundklubben och träna agility! Har vart lite sånt på sista tiden då den planen är så blöt så det är svinhalt och inte så kul att bli dyngsur om fötterna. Men vill jag träna något mer innan snön kommer och hindrena flyttas till ett ridhus(dock endast för de som gått en agilitykurs) så får jag passa på! Så nu vill jag ha några bra tips på övningar att göra! Har ingen idé alls nämligen, så vad är era bästa/favvo-övningar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s