VALLNING

Gamla bilder från i somras…

Idag fick B vara ute och leka på farmors stora gård mellan 11-17. Som sällskap hade han fina Margot som lekte och rejsade med honom tills hon blev trött och satte sig på trappen och väntade på att nån skulle släppa in henne. Men B pillrade på runt i skogen och höll sig sysselsatt. Vi var i slaktboden och jobbade medans. Efter det så gick vi till fåren en snabbis och bara testade att få han att hålla avstånd och därmed få bättre koll på mig och fåren. Gick superbra och nu ska vi gå vidare med fösning. Imorgon så ska jag få filmat och kanske även kort, så ni får se hur mycket snö vi har!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s