SKIDPREMIÄR

Bilder från i vintras…

I helgen nalkas den första av många skidturer! De flesta skidanläggningarna omkring har öppnat ett eller flera skidspår i helgen som var. Vi hade ju mellan -5 och -20 grader mellan lördag och onsdag. Själv ska jag åka i mitt egna lilla paradis Fjätervålen. Det ligger ca 4 mil från oss och är lite avskilt och mysigt! Tror att hundarna kommer vara lika entusiastiska som jag. Ska även inviga mina nya åka-fooooort-foooooort-pjäxor jag köpte förra veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s