NYTT SUPERTRICK!

Den sötaste bild jag har på ”mina pojkar”.
Nu har jag lärt Lilla B ett trick och inte vilket trick som helst utan det görs på stan och är ett väldigt hjälpsamt trick. Jag lärde honom det på en kvart igårkväll under kvällskissen. Ska filma senare idag så får ni se på min söta lilla assisanshund 🙂 Nu har vi precis kommit in efter en promenad med lek och träning. Lade honom bland annat på stortorget(i lunchhetsen) och gick till ena kanten av torget och körde inkallning helt 100% perfekt! Så nu är jag lite extra stolt över min prins B.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s