En reaktion på ”FRÅGESTUND!

  1. Alexa skriver:

    Åh jag undrar!!Jag har en bästa golden-vän och hon är så PIGG. Nio år men som en unghund. På pappret ägs hon av en annan men hon är "min" och nu när jag kommer ha henne nästan hela tiden vill jag göra roliga saker med henne! KAN man börja med lite agility med henne tror du? Inte på tävlingsnivå, utan för att det ska vara ROLIGT för henne och att hon ska bli lite mer fit. (hon är redan riktigt nätt och fit, här snackar vi inte slöddrig och tjock golden 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s