POST-WEEKEND-TIRED-SYNDROME

Bild på en trött valp-B

Idag så har hundarna legat HELA dagen. Klev upp 8 och åt frukost och tvingade ut dom å kissa. När jag gick på skolan hade dom gått och lagt sig igen. Sen jag kom hem 11.30 har dom legat däckade i ett varsitt hörn. Så nu far jag och sambo iväg och storhandlar och jag antar att hundarna inte vill haka på. Får se om jag ens får mig en kvällspromenad ikväll så måndagströtta som dom verkar vara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s