MIN DRÖM

Här är en liten sammanställning över de slädar som finns som är lätta/hållbara för 2-4 hundar.
De två tävlingsslädar som kostar betydligt mer har speciella tillbehör som tex styrning, dämpning osv. medan de lite billigare är mer turslädar för en person och som ska gå att packa lite på. Jag är så sugen på en släde. Drömmen vore den från OINAKKA(längst ner till hö). Men jag är även fundersam på om jag med hjälp av fadern ska försöka bygga en egen blandning mellan dessa och ändå hålla ner priset. Vore ganska kul att börja sälja slädar och ändå hålla priset nere då de flesta faktisk inte har råd med de slädar som finns. Tycker ni de är i överpris de slädar som finns?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s