MH

Har skannat igenom SBKs tävlingar och tester för iår och hittat några som jag skulle vilja genomföra.
En eller två lydnadsprov beroende på hur vi behärskar momenten samt ett MH.
Vart så glad när jag såg att Östra Härjedalens Brukshundsklubb anordnade 2st MH i år. Första i maj så jag tänkte anmäla mig då och hoppas på att jag får en plats! De arrangerade flera lydnadstävlingar också så det lär inte bli något problem när vi väl känner oss redo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s