GOTT ÅT POJKARNA

Idag så blir det en lätt dragträning med B på kvällen tillsammans med IF Östersund Draghund. Annars har vi bara gått promenader och klickertränat lite inomhus. Själv har jag varit på biblioteket och lånat böcker om brukslydnad så jag är lite förberedd för kursen som startar de 11 februari. På vägen hem så stannade jag vid Ica och köpte mellis åt pojkarna; leverpastej som B alltid får när vi tränat klart på klubben eller med draghundsklubben, köttbullar som träningsgodis och blodpudding till Rarko. Väl hemma nu så kollade jag igenom Bs vaccinationer så att de är giltiga under kursen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s