FEMUNDLÖPET 2013

Något som jag skulle vilja se är starten av femundslöpet som går i Röros imorgon torsdag. Eller kanske stått någonstans längs banan och hejjat på. Det är främst 3 deltagare LARS MONSEN(såklart), CLAES ARVIDSSON(jämte som även är tsm med min gamla lärare) och MATTI HOLMGREN som jag hejjar på. Därför hade det varit så kul att se dem! Särskilt Lars Monsen ❤ Skulle kanske tagit sig till drevsjö för att se, dock är det natten mellan fredag och lördag så det blir lite stökigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s