2 reaktioner på ”HUNDKÄRLEK

  1. brukscocker skriver:

    Jag tror tyvärr inte att det går att följa via tv, där sänder de nog bara från Finnmarkslöpet men på hemsidan kan man ju följa deltagarna via gps och sen ska nån radiokanal sända också 🙂 Jag funderar på att åka till Drevsjö och titta på fredagnatt men jag får se, det är ju en bit att åka 🙂

  2. brukscocker skriver:

    Jag försöker variera backträningen så ibland springer de lösa upp, ibland får de dra något (släde, mig, kedjor) och ibland får de gå med klövjeväska. Försöker också variera gångarten, det måste inte alltid vara full galopp utan man bygger bra med muskler även i skritt :)/ACwww.lillaliam.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s