FYSPASS

 Flickorna fick springa ca 8km i varierande tempo med två vilor.

 Pojkarna fick springa i lugnt tempo ca 5km med en vila.

Var ut och motionerade hundarna med skotern idag. De vet vad som är på g nu varje gång jag startar skotern; de blir helt tokiga och det är en riktig utmaning att få på halsband och selar på rätt sätt på rätt hund. Men när de sedan kommer in så är de så nöjda och lägger sig och vilar. När jag kör lugnt så ligger jag mellan 10-20km/h och när jag spurtar/kör fort en kort bit(aldrig i neförsbackar) så ligger jag mellan 20-30 km/h.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s