STYRKETRÄNING

Idag fick B gå med skaklar för första gången; då hans nya sele är av kombimodell så kan man spänna på en kälke. Först gick vi längs ett skoterspår och jag hade koppel på honom. När vi vände och gick tillbaka så satte jag kopplet längst bak i kälken och peppade honom att gå framför, gick jättebra men han kändes sig inte riktigt bekväm med den än. Men det blir nog så småningom. Ska sätta skidor på kälken för nu gick den lite klumpigt i snön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s