KYLIG PROMENAD

Idag så far jag och husse till Enafors och Storulvån för en liten rekreationshelg. Lilla B får åka kommunalt hem till Brändåsen med sin morbror Ante och vara där, världens bästa hunddagis enligt B. Ska tvinga stackars bror att åka en sväng på skoter och låta hundarna springa av sig. Har nu på förmiddagen varit ut med honom och lekt nere i badhusparken, var dock så svinigt kallt så han fick mest kuta omkring och leka/rasta sig själv medan matte stod och frös. Men han är nog nöjd nu när han ligger på mattan och snarkar med benen i luften, mitt lilla sepe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s