FÖRSTA DAGEN PÅ NYA KURSEN

Ikväll så var jag(inga hundar på första träffen) på första kursträffen i brukslydnadskursen. Vi var ett gäng på 5 tjejer och en kille.  De raserna som blir är(som jag uppfattade det); 2 rottisar, 2 schäfrar, 1 vit herdehund, 1 dalmatiner och jag med min kelpie. Det blir spännande och vi har 3(!) instruktörer/assistenter så vi kommer få gott om hjälp!De ville ha som mål att vi skulle kunna starta apellklass eller lydnadsklass1 när vi är klara med kursen så det blir mycket men roligt arbete för mig och B!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s