INGEN WORKINGKELPIE?

En av de finaste bilderna jag har på pojkarna!

Nu när man skaffat grönt kort osv för att tävla i drag med hund så ska man ju registrera sig på Svenska Draghundsportförbundets hemsida. Det gick bra ända tills jag kom till delen där du ska skriva in din hund, fanns ingen kelpie/stockdog/workingkelpie överhuvudtaget. Så för närvarande så får B gå under ”blandras” innan de webbansvariga har lagt till våra ras 🙂 Är vi de enda som tävlar vintertid med workingkelpie i sverige? Då är det nog på sin plats att maila svenska workingkelpieklubben 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s