MORGONTRÄNING

20130214-140512.jpg
Rimfrost i skägget efter turen. Min fina lilla vipp-öra!
20130214-140526.jpg20130214-140541.jpgHelt däckad efter att ha ätit frukost, nu klockan 14.00 ligger han likadant fast på golvet.

Imorse ringde klockan 07.00 och vi hoppade i skidåkarkostymen för att åka uppe på ÖSK garanterat fritt från andra ekipage. Det blev 11,5km på 45minuter; B var seg kanske för att han inte hade samma pepp i kroppen som när det är andra hundar i spåret då han beter sig som en greyhound, han gillar helt enkelt pressen och jakten. Jag hade kört ett tungt sparringpass på boxningen igår och hade sjuuuk träningsvärk och var väldigt stel i benen, har en match i Sollefteå om en månad så nu blir det hårdträning av matten. Så jag kunde inte ge allt vilket kanske smittade av sig på B, men sålänge vi är under 50minuter så är vi godkända. Tycker att första delen av hundspåret på ÖSK är så tungt!!; ca 3km konstant uppför, som att åka in i en vägg! Jag känner dock hur min skateteknik vaknar till liv för varje pass; tränade och tävlade i längdskidor på högstadiet, så 4ans växel går fort och stadigt med en del kapacitet att öka så det känns lovande! Men jag längtar ju tills vi lägger 11,5km under 40minuter!

En reaktion på ”MORGONTRÄNING

  1. AC skriver:

    Va tråkigt att dragträningen gick så dåligt sistgång 😦 om hunden ska gå bra på tävling så måste omkörningarna fungera och då måste man ju träna! Du kan ju arrangera omkörningar om du inte vill gå på de gemensamma träningarna! Du kanske har någon vän med hund som kan ställa upp och bara gå eller stå i spåret nånstans? Tex om ni har en liten slinga på 2-3 km så kan hon gå den och du kan köra ett par varv runt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s