MISTER B OCH BLOMMORNA

blommor

Igår fick jag blommor på alla hjärtans dag; en bukett tulpaner av min svärmor och 3 stycken(3 år) stora röda rosor av min kille. När jag skulle skära till dem och stoppa dem i vaser så började B tassa omkring i köket och vädra och pipa. Då satte jag ner blommorna åt honom och han granskade dem med nosen riktigt grundligt, han måste ha tyckt det luktade jättegott eftersom han var så sugen på att lukta på dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s