PLANER FÖR HELGEN

STYRKETRÄNING FYSPASS
I helgen ska jag vara hundvakt hemma i Brändåsen. Ska ge hundarna ett rejält morgonpass bakom skotern både lördag och söndag tror jag, sedan får nog B kanske valla lite och Isa får styrketräna lite med pulkan. Vad ska ni göra med era hundar i helgen?

En reaktion på ”PLANER FÖR HELGEN

  1. Cecilia skriver:

    Jämfört med dig nästan ingenting, haha 🙂 Vart får du all energi? Nej, jag ska fara ut en vända längs älven och dragträna, lydnadsträning inför Lk1 på söndag, sen får aussien följa med ut på ridturerna, han måste träna kondisen.. å matte med 🙂 Sen längtar jag nåt vansinnigt efter att snön ska börja smälta så agilityplan kommer fram! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s